Service hoort erbij

service hoort erbij

Bij de aanschaf van een product is het normaal om ook een bepaald niveau van service te verwachten. Het valt ons echter op dat die service voor klanten in de kledingbranche erg schaars is geworden, iets wat ons erg betreurd. Wij bieden wel gewoon fatsoenlijke service aan na aankoop van onze producten, dat is voor ons heel logisch.

Eigen vermaak service

eigen vermaak service

Iedere lichaamsvorm is uniek, vooral in de lengte van de ledematen en breedte van de taille. Om dit te compenseren is de kledingmaat in het leven geroepen. Over het algemeen zal de juiste maat per direct goed zitten. Het komt echter regelmatig voor dat dit niet het geval is, waarbij een bepaalde maat te krap zit en 1 maatje groter te wijd is. Mocht dit voor u het geval zijn, passen wij dit voor u aan.

Ons team van zeer ervaren professionele naaisters zal kleine aanpassingen zoals het inkorten van mouwen en pantalons, of het veranderen van de taillevorm kosteloos voor u uitvoeren. De taillevorm kan zowel breder als smaller gemaakt worden.

Ook voor grote maten kunnen wij u van dienst zijn. Een groot deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar in grote maten, zonder dat u hier extra voor hoeft te betalen. Ook dat is een service die u van ons mag verwachten!

Advies en begeleiding bij kledingkeuze

advies en begeleiding

Of u nu een enkel kledingstuk of een compleet outfit zoekt, wij zijn er om u te helpen. Naast het kiezen van een kledingstijl kunnen wij u tevens ook adviseren over de pasvormen en materialen die het beste voor u zijn geschikt.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij iedereen een passend kledingadvies kunnen bieden!

kwaliteit

Mode is onze passie, en dat is terug te vinden in ons assortiment! Wij werken uitsluitend samen met fabrikanten die deze passie met ons delen, zodat wij u de beste materialen kunnen aanbieden.

top kwaliteit

assortiment

Welke kleding past bij mij? Die vraag krijgen wij regelmatig gesteld. Bij ons krijgt u een passend kleding advies. Daarnaast bieden wij ook grote maten aan zonder meerprijs. Dat is wel zo logisch.

Bekijk assortiment

over ons

Begonnen als een hoedenmakerij in 1905 is Maison Chic als familiebedrijf een bekend begrip geworden in Kerkrade. Met meer dan 100 jaar aan ervaring staan wij tot uw dienst!

wij helpen u graag