Duurzame herenmode van goede kwaliteit

kwaliteit staat voorop

Wij selecteren uitsluitend de beste en meest duurzame materialen voor ons assortiment. Hierdoor heeft u meer draagcomfort en gaat uw kleding langer mee, zodat u er langer van kunt genieten. Onze kleding bevat bijvoorbeeld zeer hoogwaardige katoenvezels waardoor deze stevig zijn en tevens ook ventileren. U zult in onze kleding geen synthetische stoffen zoals polyester aantreffen.

kwaliteitscontrole

kwaliteitscontrole

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld. Wij bezoeken regelmatig internationale kledingbeurzen om nieuwe modetrends te ontdekken en zijn hierbij zeer waakzaam over de kwaliteit van de producten. Hierdoor bieden wij u alleen kwaliteitsproducten aan.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Mocht er iets niet helemaal goed zijn met uw aankoop, kom dan gerust terug. Onze Kerkraadse slogan is niet voor niets: Bis se tsevreie, zaan’t wieër, bit te nit tsevreie, zaan ’t a miech! ( Vertaling: "Ben je tevreden, vertel het verder. Ben je niet tevreden, zeg het dan aan mij!". )

Voor het aanpassen van kledingstukken hebben wij een team van zeer ervaren en professionele naaisters tot onze beschikking, zodat ook eventuele aanpassingen zijn voorzien van onze kwaliteitseisen.

herenspeciaalzaak

Sinds 2007 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in herenkleding, en ons assortiment daarop aangepast. Door onze expertise, onze merken en onze service zijn wij ervan overtuigd dat wij u het beste kunnen bieden op het gebied van herenkleding!

service

Iedere lichaamsvorm is uniek, waardoor een nieuw kledingstuk niet altijd perfect past. In de meeste gevallen kunnen wij uw kledingstuk(ken) kosteloos of tegen een scherp tarief aanpassen!

Gratis vermaken

assortiment

Welke kleding past bij mij? Die vraag krijgen wij regelmatig gesteld. Bij ons krijgt u een passend kleding advies. Daarnaast bieden wij ook grote maten aan zonder meerprijs. Dat is wel zo logisch.

Bekijk assortiment

over ons

Begonnen als een hoedenmakerij in 1905 is Maison Chic als familiebedrijf een bekend begrip geworden in Kerkrade. Met meer dan 100 jaar aan ervaring staan wij tot uw dienst!

Wij helpen u graag